Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

EnergyWeek 2024 Matchmaking

12 March - 14 March

De jaarlijkse Vaasa EnergyWeek is het grootste energiecluster-evenement in de Noordse landen, met de nadruk op duurzame energie, slimme energie, gasenergie en energieopslag. Interessante onderwerpen zijn digitalisering, batterijen en opslag, circulaire economie, toekomstige slimme steden, energieregulering, bedrijfsleven en innovatie.

Enterprise Europe Network organiseert een gratis onsite B2B-matchmakingevenement tijdens de EnergyWeek. De matchmaking verwelkomt bedrijven en experts uit alle sectoren van de energiesector.

Registreer en boek vergaderingen met andere deelnemers! Voorgeplande vergaderingen van 20 minuten zijn perfect om eerste indrukken te krijgen en nieuwe contacten te leggen! De persoonlijke face-to-face ontmoetingen vinden plaats op de 4e verdieping van het stadhuis van Vaasa.

Waarom deelnemen aan de matchmaking?

  • Een kans om te praten met potentiĆ«le zakelijke/technologische/onderzoekspartners tijdens onsite voorgeplande vergaderingen.
  • De organisatoren bieden u ondersteuning voor, tijdens en na het evenement.
  • Deelname is gratis, registratie is verplicht.

Registratie

Deelname aan de matchmaking is gratis, maar vereist vooraf registratie. Let op dat de matchmaking slechts een van de vele evenementen tijdens EnergyWeek 2024 is, en je moet je apart registreren voor andere evenementen.

Registreer je eerst hier voor de EnergyWeek evenementen.

Registreer je daarna voor de matchmaking via deze website.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
12 March
End:
14 March
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.b2match.com/e/energyweek2024matchmaking

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.