Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

CIRCULAR-RENEWABLEB2B@FGEXPO+RESTECH

8 March @ 08:00 - 9 March @ 17:00

Een compact, multisectoraal 2-in-1 evenement dat twee tentoonstellingen en een B2B-matchmaking combineert, met de nadruk op circulaire economie en hernieuwbare energie.

Ter gelegenheid van het 2e Forward Green-tentoonstellings- en congresevenement (FG Expo) en de 1e Renewable EnergyTech-tentoonstelling (RESTech), organiseren de Federatie van Industrieën van Griekenland (SBE), lid van het Enterprise Europe Network – Hellas, in samenwerking met TIF HELEXPO S.A., een matchmaking-evenement op 8-9 maart 2024 op de tentoonstellingsgronden van TIF-HELEXPO in Thessaloniki, Griekenland.

Dit B2B-evenement heeft tot doel bij te dragen aan de implementatie van een nieuwe ondernemersmentaliteit voor Griekenland, gebaseerd op circulaire economie, groene energie en de transformatie van bedrijfsmodellen om natuurlijke hulpbronnen te behouden en naar duurzame ontwikkeling te streven. Deze milieuvriendelijke benadering van de economie omvat verschillende processen die circulaire planning vereisen. Het begint met effectieve verzameling, gebruik, herstel en hergebruik van grondstoffen, evenals het benutten van hernieuwbare energiebronnen, en leidt helemaal tot productie, distributie, consumptie en recycling van de geconsumeerde producten. Op deze manier belandt de minste hoeveelheid afval in het milieu, en worden waardevolle natuurlijke hulpbronnen economisch gebruikt en behouden.

De B2B-matchmakingsessies zullen plaatsvinden op de tweede en derde dag (8-9 maart 2024) van de 3-daagse tentoonstellingen (7-9 maart 2024), voor de meest geconcentreerde en efficiënte tijdsperiode. Naast het uitvoeren van hun B2B-meetings, zullen deelnemers de mogelijkheid hebben om de verschillende speciale evenementen bij te wonen die parallel aan de tentoonstellingen worden georganiseerd, met de nadruk op groen ondernemerschap, innovatie en energie.

Het matchmaking-evenement brengt bedrijven, onderzoeksorganisaties en andere relevante publieke en private sectororganisaties uit een groot aantal Europese landen samen. Dit is een unieke kans om nieuwe zakelijke contacten te genereren en contracten af te sluiten. Vergaderingen zullen plaatsvinden in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte en zullen van tevoren worden geregeld via deze website.

Share This Event

522207
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Details

Start:
8 March @ 08:00
End:
9 March @ 17:00
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://circular-renewableb2b.b2match.io/

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.