Enterprise Europe Network - Nederland

European Food Venture Forum

 

 

 

 

Begin september vond het European Food Venture Forum plaats in Aarhus, Denemarken. Enterprise Europe Network’s themagroep AgroFood had daar ook de jaarlijkse vergadering. Tijdens de vergadering werd een filmpje getoond met de winnaars van deze editie. Daarbij zaten ook vier klantbedrijven van Enterprise Europe Network. Een mooie score en we wensen alle winnaars veel succes in de toekomst.

De negen Award Winners (op alfabetische volgorde):

  1. Plantui (FL)
  2. AM Nutrition (NO)
  3. Lovemade (DK)
  4. OAL Group (GB)
  5. QualySense (CH)
  6. SiOx (DK)
  7. UrbanFarmers (CH)
  8. Vitalnext (NL)
  9. Winnow (GB)

In dit persbericht en op de website van het EFVF kunt u meer over dit event en de winnaars lezen. Het filmpje van de winnaars vindt u hier.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.