Enterprise Europe Network - Nederland

Banner Brazil missie 2 copy

Van 19 t/m 23 mei organiseert Oost NV i.s.m Enterprise Europe Network een missie naar Brazilië (Sao Paulo en Minas Gerais). Oost NV is de projectleider en het Enterprise Europe Network verzorgt de matchmaking events. Dinsdag 20 mei vindt de eerste matchmaking plaats in Belo Horizonte. Woensdag 21 mei vindt de tweede matchmaking plaats in Sao Paulo.

Hiervoor zijn wij opzoek naar innovatieve Agrofood & Agrobiotech MKB bedrijven (daarnaast kunnen ook onderzoeksinstituten meegaan). Naast bezoeken aan bedrijven, instituten e.d. staan twee matchmaking events op het programma. De missie wordt georganiseerd in het kader van een EU project die drie belangrijke AgroFood en Biotech clusters buiten de EU grenzen wil profileren (EU-project ‘Feeding The Planet: EU Bio Food Clusters on the World Stage’).

Meer informatie en inschrijven kan op de website http://www.b2match.eu/feedingtheplanetbrazil2014 
Of neem contact op met Enterprise Europe Network collega Robert Dijkstra

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.