Enterprise Europe Network - Nederland

header_webinar

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), de Kamer van Koophandel (KvK) en het Digitaal OndernemersPlein (DOB) organiseren de Webinar ‘Ondernemen in het buitenland’

Wanneer: donderdag 25 september van 20.30 tot 21.30 uur
Inschrijven: via http://www.rvo.nl/actueel/evenementen/webinar-ondernemen-het-buitenland

Ondernemers met internationale ambities kunnen zich inschrijven voor deze GRATIS Webinar over ‘the do’s and don’ts’ van internationaal ondernemen. Vanuit huis of op kantoor (bij wijze van spreken vanuit de luie stoel) kunnen ondernemers interactief deelnemen aan dit tafelgesprek met ambitieuze ondernemers die de sprong hebben gewaagd om internationaal te  gaan én adviseurs van de KvK en RVO.nl.

Tafelgasten zijn Lara van Druten, CEO van The Waste Transformers en Nick de Ronde Bresser van Mipacha In de studio zit een panel van experts om online vragen te beantwoorden.

Bekijk het promotiefilmpje en meld u aan voor deze Webinar.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.