Enterprise Europe Network - Nederland

Op 28 en 29 Maart vond er gericht matchmaking plaats tussen o.a. Nederlandse en Buitenlandse bedrijven tijdens de WasserBerlin, in Berlijn. Vier Nederlandse bedrijven die zich specifiek op de Duitse markt richten, hadden verschillende gesprekken. “Om partners te vinden voor de Duitse markt is WasserBerlin een prima beurs. De matchmaking helpt bij het gericht in gesprek komen met potentiele handelspartners in Duitsland” aldus Ytsen van der Velde van Bronwater Zuivering Nederland. In totaal deden 94 bedrijven mee aan de matchmaking uit 20 landen.

De matchmaking tijdens WasserBerlin werd georganiseerd door het Enterprise Europe Network in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Water Alliance. “Bedrijven die mee doen aan matchmaking evenementen zijn daar zeer positief over en de kans dat het resulteert in concrete business of samenwerking is groot. Dat is ook één van de redenen dat we vanuit het Enterprise Europe Network de AquaMatch organiseren tijdens de Aquatech in Amsterdam” aldus Janine Kaya, van RVO. De AquaMatch vindt plaats op donderdag 2 november 2017. Bedrijven die belangstelling hebben om hieraan mee te doen kunnen voor meer informatie contact opnemen met de contact personen aan het eind van dit artikel.

Heeft u internationale ambities of bent u internationaal actief maar loopt u tegen bepaalde problemen aan? Neem dan contact op met het Enterprise Europe Network via onderstaande contact gegevens.

Janine Kaya – janine.kaya@rvo.nl
Matthijs Plijnaar – m.plijnaar@wateralliance.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.