Enterprise Europe Network - Nederland

foodexpo-2016-collageOp 13 oktober werd de Dutch Agri Food week officieel geopend door staatssecretaris Van Dam (EZ) tijdens de Food Valley Expo in Papendal. Onderdeel van de Food Valley Expo was een b2b matchmaking georganiseerd door Enterprise Europe Network.

Vanuit RVO namen ook collega’s van NFIA en Team IRIS deel om gesprekken te voeren over het vestigen van bedrijven in Nederland en het vormen van consortia (Horizon 2020, Eurostars etc).  Vanuit de regio Galicië in Spanje namen 5 bedrijven actief op het gebied van zuivel, vis en agro deel aan zowel de matchmaking georganiseerd door EEN, als de bedrijfsbezoeken georganiseerd door Food Valley. Dit gaf de Spaanse bezoekers een goed beeld van de Nederlandse AgroFood bedrijven in die sectoren.  Samen met de Spaanse EEN collega  Jana zal worden gemonitord wat voor samenwerkingen uit dit bezoek komen.

Uiteindelijk namen 60 bedrijven uit 11 landen deel. Er werden 90 gesprekken gevoerd tussen start-ups, gevestigde bedrijven en kennisinstellingen.  Mevr. Werner van Mitsubishi Corporation Life Sciences Europe zei hierover “Niet verwacht dat ik zo veel goede gesprekken zou hebben. Volgend jaar weer!”.

Het bedrijf Q-Point, winnaar van de Food  Valley Award 2016, deed ook mee en had een mooie quote over het event “Als je niet op past dan win je hem* nog ook. Passie werkt” (*de Food Valley Award). http://www.foodvalleyexpo.com/q-point-wins-food-valley-award-2016/

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.