Enterprise Europe Network - Nederland

Horizon%202020

Fast Track to Innovation (FTI) is een nieuw subsidie-instrument waarmee de Europese Commissie in 2015 en 2016 bedrijven met een innovatief product, proces of dienst het laatste zetje naar de Europese markt wil geven.

Bijeenkomst Fast Track to Innovation

Bent u bezig met een innovatie waarvan de werking en toepasbaarheid al is aangetoond (met een sterke business case) en waarmee u, eventueel al met Europese partners, met een jaar of vier naar de markt wilt gaan? Dan kan “Fast Track to Innovation (FTI)” interessant voor u zijn. In dat geval nodigen wij u uit om één van onze bijeenkomsten bij te wonen.

Waar en wanneer

Er worden drie bijeenkomsten georganiseerd, waarbij u zelf kunt kiezen welke datum of locatie voor u het meest geschikt is.

U kunt zich aanmelden door op de link behorend bij de dag van uw voorkeur te klikken. Deelname is gratis.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het in 2015 nieuw geïntroduceerde Horizon 2020 instrument Fast Track to Innovation. Wij zullen ingaan op de verschillende vragen die gesteld zijn, zoals wat de doelstelling is, welke eisen worden gesteld aan project en consortium, wat de randvoorwaarden, regels en procedures zijn. Er zal voldoende gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Netwerken en marktplaats

Er is voldoende gelegenheid om te netwerken en contacten te leggen met andere Nederlandse organisaties. Ook zal een aantal regionale en branche organisaties aanwezig zijn om u te informeren over hun dienstverlening en andere nationale en Europese instrumenten, zoals het Horizon 2020 MKB-instrument.

Buitenlandse partner search of persoonlijk advies

Bent u MKB en op zoek naar een buitenlandse partner? Heeft u een concreet projectidee dat u wilt toetsen? Meld u dan aan voor een 1:1 gesprek via het registratieformulier.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Linda van Duivenbode, linda.vanduivenbode@rvo.nl

 

Organisatoren
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Met:
Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)
Enterprise Europe Network
FME Funding & Finance
Midpoint Brabant met Midpoint Center for Social Innovation en het programma Powered by Social Innovation
Ontwikkelingsmaatschappij Noord-Holland Noord
OOST NV
Topsectoren

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.