Enterprise Europe Network - Nederland

EVENT DETAILS

Wat is de bijdrage van bedrijven aan de Nederlandse, de grotere Europese en wereldwijde doelen op het gebied van circulaire economie en duurzaamheid? Is het mogelijk hieraan bij te dragen als u toch een winstgerichte organisatie wilt zijn? Op donderdag 22 april organiseren de Hanze International Business Office (HIBO) en Enterprise Europe Network een bijeenkomst rond het thema Circulaire Economie 2050. Tijdens dit webinar zullen de wat,waarom ehoe vragen aan bod komen en krijgen deelnemers inzicht door te luisteren naar verschillende sprekers uit het academische veld en diverse lokale en internationale bedrijven.

Sprekers: Philips, GasUnie, Auping & Hanzehogeschool Professor Biobased Business Valorization

Datum: 22 april 2021

Tijd: 16.00 – 18.00 uur

Voertaal: Engels

Registratie: www.hanze.nl/circulareconomy

or direct via: https://fd7.formdesk.com/hanzehogeschoolgroningen/circulareconomy .

Contact: Hanna Jakobs – Van der Stok, hibo@org.hanze.nl   

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.