Enterprise Europe Network - Nederland

De Dutch Organisation for Electric Transport (DOET) en het Enterprise Europe Network (EEN) werken voortaan nauwer samen. Op 13 januari 2020, tijdens de DOET Branche Laadinfrastructuur-bijeenkomst in Utrecht, tekenden Michel van der Lindert (namens DOET) en Rebecca van Leeuwen (namens EEN) de samenwerkingsovereenkomst.

Rebecca van Leeuwen was gevraagd om EEN te presenteren tijdens de Branche Laadinfrastructuur-bijeenkomst van DOET op 13 januari 2020. Dat was meteen een goed moment om de samenwerking tussen DOET en EEN officieel vast te leggen in een overeenkomst.

Vaker activiteiten delen en organiseren

Met de overeenkomst spreken DOET en EEN af meer informatie uit te wisselen over evenementen, sectoren en markten. In 2019 organiseerden DOET en EEN al samen een seminar en matchmaking tijdens het Cenex Low Carbon evenement in september in Millbrook, Engeland. Het evenement met ongeveer 60 deelnemers bleek een succes.

Vanaf nu gaan de 2 partijen elkaar dus ook regelmatig informeren over hun activiteiten en waar mogelijk samen nog meer evenementen en missies organiseren. Zij zullen elkaar ook op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen de automotivesector.

Elektrisch vervoer internationaal ondersteunen

Dutch Organisation for Electric Transport is de branchevereniging op het gebied van elektrisch vervoer in Nederland. De organisatie vertegenwoordigt de hele keten van de sector, die één van de snelst groeiende van Nederland is. Het Enterprise Europe Network is opgezet door de Europese Commissie om het mkb te ondersteunen bij internationale handel en innovatie. Door samen te werken kunnen zij Nederlandse ondernemers die actief zijn in elektrisch vervoer beter ondersteunen bij internationaal zakendoen en innovatie.

Meer weten? Neem contact op met Rebecca van Leeuwen, EEN Liaison Officer Smart Mobility.

 

 

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.