Enterprise Europe Network - Nederland

h2m

Het Europese project Health-2-Market organiseert trainingen voor onderzoekers, ondernemers en professionals in technologie overdracht in de life sciences & health sector. In Parijs en in Rome wordt inzicht gegeven in manieren waarop onderzoeksresultaten en innovaties naar de markt gebracht kunnen worden.

”Essentials of Negotiation Behavior”

The seminar ”Essentials of Negotiation Behavior” vindt plaats op 23 en 24 April 2015 op de SKEMA Business School in Parijs. Tijdens deze training van anderhalve dag kunnen onderzoekers, ondernemers, innovatie coaches en specialisten bij incubators en accelerators in de health sector hun onderhandelingstechnieken verbeteren en hun netwerk uitbreiden. De registratie is open tot 6 april 2015.

Meer informatie http://www.health2market.eu/seminar/10

 “Entrepreneurship and Business Planning” 

De vijfdaagse training “Entrepreneurship and Business Planning” van 1 t/m 5 juni in Rome richt zich op onderzoekers, ondernemers, innovatie coaches en specialisten bij incubators en accelerators in de health sector die hun businessplan verder willen ontwikkelen en willen pitchen bij investeerders. APRE (Agenzia per la Promozione della Ricerca Europea) and SKEMA Business School brengen hiervoor een team van ervaren professoren o.g.v. ondernemerschap, innovatie en strategie ontwikkeling bij elkaar. Het team begeleidt de cursisten bij het omzetten van onderzoeksresultaten naar innovatieve oplossingen en bereidt ze voor op een effectieve en professionele presentatie van hun zakelijk project. Registratie is open tot 18 mei 2015.

Meer informatie http://www.health2market.eu/academy/5

De trainingen zijn kosteloos. De deelnemers betalen eigen reis- en verblijfkosten.

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.