Enterprise Europe Network - Nederland

Blue guide

De Europese Commissie heeft een nieuwe ‘Blue Guide’ uitgebracht over de implementatie van de zgn. nieuwe en globale aanpak richtlijnen. Dit document – voorlopig alleen beschikbaar in de Engelse taal – beschrijft in hoofdlijnen de wettelijke kaders voor de toepassing van CE-markering. De vernieuwde ‘Blue Guide’ bouwt grotendeels voort op de inhoud van de editie uit 2000, maar is verder aangepast aan het in 2008 aangenomen ‘new legislative framework’. De meest inhoudelijk gewijzigde hoofdstukken zijn die over standaardisatie, markttoezicht, accreditatie en wettelijke plichten van de verschillende economische actoren. Verderop in 2014 publiceert de Europese Commissie ook anderstalige versies van de ‘Blue Guide’ waaronder Nederlands. Voor meer informatie, zie deze website.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.