Enterprise Europe Network - Nederland

Van 11-14 juni liet Nederland zien waarom het circulaire hotspot is tijdens de Holland Circular Economy Week. De week werd afgesloten met een grote Circulaire Economie Match.

Tijdens deze week, georganiseerd door het platform Holland Circular Hotspot, in samenwerking met RVO en andere partners, ontvingen ze ruim 150 bezoekers uit 20 landen en regio’s die willen samenwerken met Nederland. De focus lag op kennisdelen, business development en het faciliteren van partnerships om de tranisitie naar een circulaire economie te versnellen en op te schalen.

Gedurende de week zijn er activiteiten georganiseerd om de internationale bezoekers een beeld te geven van wat Nederland te bieden heeft op het gebied van circulaire economie.

De week werd afgesloten met een grote matchmaking op donderdag 14 juni in samenwerking met Enterprise Europe Network (EEN-NL) in het LEF Center bij Rijkswaterstaat. Met 177 deelnemers uit 20 landen en ruim 200 gevoerde matchmakingsgesprekken, hebben veel partners veelbelovende gesprekken met elkaar gevoerd.

Deze matchmaking dag werd door velen ervaren als een warm bad, om zo’n grote groep bij elkaar te hebben waarbij duurzaamheid en Circulaire Economie prioriteit hebben en om met diverse mogelijke samenwerkingspartners te kunnen spreken.

Met meer dan 500 deelnemers over de hele week, 200 gevoerde matchmakinggesprekken en 6 Memoranda of Understanding, kijkt Holland Circular Hotspot tevreden terug op een succesvol evenement.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mohini Keunen

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.