Enterprise Europe Network - Nederland

Banner BIOFACH 2015

Van 11-14 februari vond ‘s werelds grootste vakbeurs voor biologische producten, de BIOFACH, in Neurenberg plaats. Nederland was bij deze editie van de BIOFACH Partnerland en EEN NL organiseerde een internationaal matchmaking evenement, waar bezoekers en standhouders gratis aan konden deelnemen. De belangstelling was enorm, vooral gezien het feit dat het voor de beursorganisatie de eerste keer was om een dergelijk evenement in huis te hebben.

Het klinkt zo 2009, maar het is wél zo: dit is matchmaking & MORE

Aldus één van de deelnemers, export manager bij HANOJU, een groothandel in biologische voedingssupplementen en superfood. Op de matchmaking van de BIOFACH, ‘s werelds grootste vakbeurs voor biologische producten, ontmoette hij toevallig een Poolse producent van biologische en glutenvrije producten.

We hadden geen afspraak gepland, maar we raakten in gesprek bij de koffietafel. Bleek dat we elkaar kunnen aanvullen met onze producten!

Voor zijn bedrijf had de exportmanager op de matchmaking maar liefst 14 afspraken gepland met bedrijven uit Italië, Spanje , Roemenië en Bulgarije.

Ik houd van het speed dating concept, waarbij je in korte tijd veel bedrijven kunt ontmoeten

In totaal hadden 174 bedrijven uit 18 verschillende landen zich opgegeven voor de matchmaking op de BIOFACH. Vanwege het grote succes wordt al gesproken van een prolongatie volgend jaar!

Contact:
Annemarie Destrée
E-mail: annemarie.destree@rvo.nl

https://www.b2match.eu/biofach2015

Matchmaking in conference room ‘Riga’, NCC Ost, Exhibition Centre Nuremberg:

biofach 38

biofach 48

biofach 24

Holland Paviljoen

biofach 3

biofach 5

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.