Enterprise Europe Network - Nederland

IMG_0024Op woensdag 23 maart werd RVO bezocht door meer dan 50 organisaties uit het Verenigd Koninkrijk voor de Anglo Dutch Brokerage Event. Deze bijeenkomst, georganiseerd door Team Iris en EEN, stond in teken van het ontmoeten van samenwerkingspartners voor toekomstige H2020 projecten op het gebied van geavanceerde materialen en nanotechnologie.

Uit de eerste feedback van de in totaal 110 deelnemers blijkt dat het een zinvolle bijeenkomst is geweest. Er is door 4 deelnemers afgesproken om samen te gaan werken, 36 deelnemers overwegen een samenwerking en 60 hebben een vervolgafspraak gemaakt. Naast dit succes is afgesproken dat er volgend jaar een delegatie met Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen richting het Verenigd Koninkrijk gaan voor een vergelijkbare bijeenkomst.IMG_0011foto b2b AngloDutch

Meer informatie: Ahmet Polat en Nils Haarman

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.