Enterprise Europe Network - Nederland

 

SpaceMatch b2b meetings

In opdracht van Netherlands Space Office organiseerde TNO in samenwerking met het Enterprise Europe Network afgelopen november het jaarlijks terugkerende Space Match matchmaking event. Het was alweer de negende editie en ook dit jaar is het aantal deelnemers weer gegroeid ten opzichte van het jaar ervoor.

Tijdens vooraf geplande gesprekken konden MKB ondernemers uit binnen en buitenland  kennis maken met de Nederlandse ruimtevaartsector en de technologie die er ontwikkeld wordt. Met die ruimtevaarttechnologie is al menig succesvol product of dienst ontwikkeld voor ‘aardse’ toepassingen.

De eerste resultaten zijn al geboekt en op de dag zijn er tussen diverse ondernemers afspraken gemaakt over toekomstige samenwerkingen. Voor een impressie van het event en om enkele deelnemers aan het woord te zien kunt u de website van Netherlands Space Office raadplegen http://www.spaceoffice.nl/nl/Nieuws/1626/

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.