Enterprise Europe Network - Nederland

Op 8 februari vond de Matchmaking evenement in Drammen, Noorwegen plaats in verband met het “Nordic Electric Vehicle Summit”. De Matchmaking was goed bezocht, in totaal 10 deelnemers van 8 NL bedrijven deden mee in 21 gesprekken.

De conferentie bood de gelegenheid om meer te leren over de laatste trends en innovatieve oplossingen in Elektrisch Vervoer. Hoofd thema’s waren:

  • Hoe kunnen beleidsmakers de markt introductie van elektrisch vervoer en gerelateerde infrastructuren ondersteunen op nationaal en lokaal niveau?
  • Wat zijn de beste business modellen voor laadinfrastructuuur?
  • Hoe ziet EV technologie er in de toekomst uit?
  • Leren van de ervaringen van de Norse en Scandinavische experts

Meer kunt u lezen op  https://www.b2match.eu/electricvehicle2017.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rebecca van Leeuwen of 06 507 48087.

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.