Enterprise Europe Network - Nederland

BannerGreenDays2014

Het Enterprise Europe Network nodigt u uit om deel te nemen aan de Green Days @Pollutec 2014. Dit Europees matchmaking evenement voor milieutechnologie en duurzame energie vindt plaats tijdens de Pollutec beurs in Lyon op 2 t/m 5 december 2014.

Nederlandse ondernemers en organisaties die actief zijn op deze gebieden kunnen kosteloos deelnemen aan dit evenement om: gericht een technologie en/of product te promoten, kennis te vergaren over nieuwe innovaties, nieuwe zakenpartners te ontmoeten of te zoeken naar partners voor technologie- of productontwikkeling.

Voordelen van Green Days @Pollutec:

  •  Kies vooraf uw gesprekspartner
  • Ontmoet in een korte tijd veel potentiële partners
  • Breid uw internationale netwerk uit

 Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de website van de Green Days @Pollutec http://www.b2match.eu/greendays2014-pollutec . Wij helpen u graag bij het opstellen van uw bedrijfsprofiel en de omschrijving van de samenwerking die u zoekt. Hoe sneller u zich inschrijft, hoe beter u gevonden wordt door geïnteresseerde gesprekspartners en met een gedetailleerd samenwerkingsverzoek krijgt u kwalitatief betere afspraken dan met een globale omschrijving. Eén week vóór het evenement ontvangt u uw individuele agenda.

 Belangrijke data:

Registratie van profielen:            3/11/2014

Selecteren gesprekspartners:    14/11/2014

 Contactpersoon: Michelle Lemmers, 088 602 1647 michelle.lemmers@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.