Enterprise Europe Network - Nederland

BannerGreenDays2014

Het Enterprise Europe Network nodigt u uit om deel te nemen aan de Green Days @Pollutec 2014. Dit Europees matchmaking evenement voor milieutechnologie en duurzame energie vindt plaats tijdens de Pollutec beurs in Lyon op 2 t/m 5 december 2014.

Nederlandse ondernemers en organisaties die actief zijn op deze gebieden kunnen kosteloos deelnemen aan dit evenement om: gericht een technologie en/of product te promoten, kennis te vergaren over nieuwe innovaties, nieuwe zakenpartners te ontmoeten of te zoeken naar partners voor technologie- of productontwikkeling.

Voordelen van Green Days @Pollutec:

  •  Kies vooraf uw gesprekspartner
  • Ontmoet in een korte tijd veel potentiële partners
  • Breid uw internationale netwerk uit

 Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de website van de Green Days @Pollutec http://www.b2match.eu/greendays2014-pollutec . Wij helpen u graag bij het opstellen van uw bedrijfsprofiel en de omschrijving van de samenwerking die u zoekt. Hoe sneller u zich inschrijft, hoe beter u gevonden wordt door geïnteresseerde gesprekspartners en met een gedetailleerd samenwerkingsverzoek krijgt u kwalitatief betere afspraken dan met een globale omschrijving. Eén week vóór het evenement ontvangt u uw individuele agenda.

 Belangrijke data:

Registratie van profielen:            3/11/2014

Selecteren gesprekspartners:    14/11/2014

 Contactpersoon: Michelle Lemmers, 088 602 1647 michelle.lemmers@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.