Enterprise Europe Network - Nederland

slide-sell

Bent u standhouder of bezoeker van de Seafood Expo Global 2014? En bent u voor uw bedrijf op zoek naar een buitenlandse importeur of distributeur? Kom dan naar het partnering event op 6 en 7 mei 2014 tijdens deze beurs.

Enterprise Europe Network Schotland organiseert het event. Tijdens de partnering ontmoet u op een gemakkelijke en informele manier:

• potentiële klanten
• leveranciers
• zakenpartners

Seafood Expo Global

De internationale vakbeurs Seafood Expo Global is de grootste ‘seafood’ vakbeurs ter wereld. De beurs trekt bezoekers uit meer dan 140 landen en telt ongeveer 1.600 standhouders. Het is een absolute aanrader als u in de visindustrie actief bent op het gebied van:

• verse of diepvriesvis
• verpakking
• equipment
• dienstverlening

Aanmelden

U kunt zich tot 17 april aanmelden via een online formulier. Deelname is gratis. Let op: de voertaal van de bijeenkomst is Engels.

Als u zich heeft ingeschreven, kunt u vanaf 17 april online afspraken boeken met andere deelnemers. Daarnaast kunt u ook een uitnodiging voor een gesprek ontvangen. Deze uitnodigingen kunt u accepteren of weigeren.

Deze online afspraken zijn bepalend voor de ‘face-to-face’-gesprekken tijdens het event. De selectie hiervan vindt plaats tussen 17 en 24 april.

Meer informatie

In de bijlage Exhibitor Seafood Expo Global brochure vindt u informatie voor standhouders van de vakbeurs. Meer informatie over het partnering event vindt u op de website van het evenement. Vragen mailt u naar Annemarie Destrée, E-mail: annemarie.destree@rvo.nl.

Locatie:

Brussels Exhibition & Conference Centre
Place de Belgique 1 
1020 Brussel, België

Organisator:

Enterprise Europe Network Schotland

Deelname:

Kosteloos

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.