Enterprise Europe Network - Nederland

Food Valley_10jarig Jubileum_crop 1200x360

Tijdens de 10de editie van de Food Valley Expo organiseert Enterprise Europe Network Nederland op 23 oktober FoodMatch 2014.
Deze matchmaking biedt u een ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, of partners voor technologische samenwerking of onderzoek te ontmoeten.

Hoe werkt een matchmaking?
Via de website www.b2match.eu/foodmatch2014 kunt u zich aanmelden en een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Op basis van onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor het evenement ontvangt u uw schema met gesprekken. Op deze wijze haalt u het maximale uit uw beursbezoek. De geplande gesprekken duren circa 20 minuten. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële en technologische samenwerking.

NIEUW: Bent u een Nederlands mkb bedrijf én heeft u een projectvoorstel voor:
A– Horizon 2020 AgroFood,
– Horizon 2020 MKB instrument,
– of voor Eurostars,
én wilt u dit bespreken met een adviseur? Ga dan naar http://www.b2match.eu/foodmatch2014/registration. Wij nemen na de registratie contact met u op.

 

Deelnemen?
Deelname staat open voor standhouders en bezoekers. Inschrijven kan tot en met 17 oktober en u heeft tot dan ook de gelegenheid de één-op-één gesprekken te boeken. Deelname aan de matchmaking is kosteloos. http://www.b2match.eu/foodmatch2014/pages/costs

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd met mij contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
Mylène Mesters
E: mylene.mesters@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.