Enterprise Europe Network - Nederland

Food Valley_10jarig Jubileum_crop 1200x360

Tijdens de 10de editie van de Food Valley Expo organiseert Enterprise Europe Network Nederland op 23 oktober FoodMatch 2014.
Deze matchmaking biedt u een ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, of partners voor technologische samenwerking of onderzoek te ontmoeten.

Hoe werkt een matchmaking?
Via de website www.b2match.eu/foodmatch2014 kunt u zich aanmelden en een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Op basis van onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor het evenement ontvangt u uw schema met gesprekken. Op deze wijze haalt u het maximale uit uw beursbezoek. De geplande gesprekken duren circa 20 minuten. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële en technologische samenwerking.

NIEUW: Bent u een Nederlands mkb bedrijf én heeft u een projectvoorstel voor:
A– Horizon 2020 AgroFood,
– Horizon 2020 MKB instrument,
– of voor Eurostars,
én wilt u dit bespreken met een adviseur? Ga dan naar http://www.b2match.eu/foodmatch2014/registration. Wij nemen na de registratie contact met u op.

 

Deelnemen?
Deelname staat open voor standhouders en bezoekers. Inschrijven kan tot en met 17 oktober en u heeft tot dan ook de gelegenheid de één-op-één gesprekken te boeken. Deelname aan de matchmaking is kosteloos. http://www.b2match.eu/foodmatch2014/pages/costs

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd met mij contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
Mylène Mesters
E: mylene.mesters@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.