Enterprise Europe Network - Nederland

VWB2015

 

 

 

 

 

Het Nederlands Focal Point voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk (NL-FOP) organiseert i.s.m. het Enterprise Europe Network en het Steunpunt RI&E de workshop ‘Van RI&E tot preventie en meer rendement’.

Het thema van de workshop – Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) in de werkomgeving – richt zich in het bijzonder op MKB ondernemingen. Een RI&E legt de basis voor het voorkomen en aanpakken van risico’s en moet ziekteverzuim zoveel mogelijk voorkomen.

Inhoudelijke bijdragen worden onder meer verzorgd door vertegenwoordigers van de ArboUnie en de Stichting Arbo Flexbranche Onderwerpen die aan bod komen zijn het ontwikkelen en up-to-date houden van de RI&E, het actief betrekken van de medewerkers bij risicopreventie en methoden die daarbij kunnen worden ingezet.

Datum en locatie

De workshop is onderdeel van het Vakevent Veilig Werkt Beter 2015 en zal worden gehouden op woensdag 7 oktober van 9.30-11.30 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Informatie

Meer informatie over de workshop vindt u op de website van het Vakevent Veilig Werkt Beter 2015. Klik hier om u gratis in te schrijven voor het vakevent en de workshop.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.