Enterprise Europe Network - Nederland

Tijdens de AgriFoodTech van 13-14 december 2017 organiseerde Enterprise Europe Network in samenwerking met Mikrocentrum de 2e editie van de internationale b2b matchmaking. Bedrijven uit 15 landen (86 deelnemers) namen hieraan deel.

Samen hadden zij 73 geplande afspraken. https://agrifoodtech2017.b2match.io/participants#/

Naast alle geplande afspraken werd er ook goed gebruik gemaakt van de B2Match-app om ook op de dagen zelf afspraken in te plannen. Vooral deze flexibiliteit werd erg gewaardeerd!

Dit jaar streven we naar een grotere groep internationale deelnemers. Hou onze website in de gaten voor andere b2b matchmaking evenementen op het gebied van AgriFood!

Een video impressie van het AgriFoodTech event en congres vind je op https://twitter.com/AFT_event

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mylène Mesters. 

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.