Enterprise Europe Network - Nederland

medica2016Nederlandse ondernemers waren weer goed vertegenwoordigd op de MEDICA in Düsseldorf. De MEDICA is het grootste evenement voor de medische sector ter wereld. De Task Force Health Care organiseerde in samenwerking met FME en in opdracht van RVO.nl, voor de zesde keer een Holland Paviljoen.

En Oost NV, Health Valley, Innovation Quarter, de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij en het NBSO Stuttgart organiseerden voor tientallen Nederlandse ondernemers een reis naar deze vierdaagse beurs. Zowel de deelnemers aan de ondernemersreis als andere bezoekers en standhouders namen deel aan de matchmaking die op de beurs georganiseerd werd door het Enterprise Europe Network (EEN).

Met 329 deelnemers en 1129 gesprekken over 3 dagen is dit één van de grootste matchmakingevenementen die EEN organiseert. Nieuwsgierig naar de deelnemers? Hier kun je zien wie het zijn: https://www.b2match.eu/medica2016 .
Een film over de ondernemersreis naar Medica vind je hier http://www.tfhc.nl/4727-2/.

Meer informatie: michelle.lemmers@rvo.nl  en jenk.de.jong@kvk.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.