Enterprise Europe Network - Nederland

Ook dit jaar was Nederland weer goed vertegenwoordigd op de MEDICA in Düsseldorf. De MEDICA is het grootste evenement voor de medische sector ter wereld.

De Task Force Health Care organiseerde in opdracht van RVO.nl, voor de zevende keer een Holland Paviljoen waar 28 Nederlandse bedrijven zich presenteerden met een stand. 19 bedrijven namen deel aan de Match2Medica Tour van Oost NL, Health Valley, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, InnovationQuarter en Amsterdam Trade en de NBSO Stuttgart. Daarnaast hadden tientallen andere Nederlandse ondernemers hun eigen stand op de beurs.

Zowel de deelnemers aan de Match2Medica Tour als andere bezoekers en standhouders namen deel aan de matchmaking die op de beurs georganiseerd werd door het Enterprise Europe Network (EEN). Met meer dan 250 deelnemers en meer dan 1000 gesprekken over 3 dagen is dit één van de grootste matchmakingevenementen die EEN organiseert. Nieuwsgierig naar de deelnemers? Hier kun je zien wie het zijn: https://www.b2match.eu/medica2017 .

Meer informatie: jenk.de.jong@kvk.nl en michelle.lemmers@rvo.nl

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.