Enterprise Europe Network - Nederland

FV expo 2015

Tijdens de 11de editie van de Food Valley Expo organiseert Enterprise Europe Network Nederland op 12 en 13 oktober de internationale matchmaking FoodMatch 2015. Ook de 5e editie van deze matchmaking biedt u een ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, of partners voor technologische samenwerking of onderzoek te ontmoeten.

Hoe werkt de matchmaking?

Via de website www.b2match.eu/foodmatch2015 kunt u zich aanmelden en een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Op basis van onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor het evenement ontvangt u uw schema met gesprekken. Op deze wijze haalt u het maximale uit uw beursbezoek. De geplande gesprekken duren circa 20 minuten. Zo kunt u tijdens deze 2-daagse beurs met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële en technologische samenwerking.

Horizon 2020 info sessie:

Dit jaar wordt er ook een info sessie over Horizon 2020 georganiseerd door onze RVO collega’s, de Nationale Contact Points (NCPs) voor Horizon 2020, Eureka en Eurostars. Deze sessie is in het Engels en staat open voor bezoekers en standhouders die meer informatie willen over dit EU financieringsinstrument.

Projectvoorstel Horizon 2020 bespreken?

Bent u een Nederlands mkb bedrijf én heeft u een projectvoorstel voor Horizon 2020 AgroFood, Horizon 2020 MKB instrument of voor Eurostars én wilt u dit bespreken met een RVO adviseur/NCP AgroFood? Ga dan naar bovengenoemde website en meldt u aan. Wij nemen dan contact met u op.

Kosten en inschrijven:

Deelname aan de matchmaking is kosteloos en staat open voor standhouders en bezoekers. De Food Valley Expo heeft wel entreekosten. Meer informatie vindt u op de Food Valley Expo website http://www.foodvalleyexpo.com/ticket-information/

Inschrijven kan tot en met 6 oktober en u heeft tot dan ook de gelegenheid de één-op-één gesprekken te boeken.

Contact:

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen.

Mylène Mesters
E: mylene.mesters@rvo.nl

Annemarie Destrée
E: annemarie.destree@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.