Enterprise Europe Network - Nederland

Smart Cities

Enterprise Europe Network organiseert in India een matchmaking evenement tijdens de vakbeurs Smart Cities India 2015 Exhibition. Deze matchmaking biedt bedrijven en instellingen de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, partners voor technologische samenwerking of onderzoek te ontmoeten op het gebied van Smart Cities.

De sectoren

Het matchmaking evenement zal gericht zijn op de onderstaande sectoren:

  • Smart Transportation
  • Smart Environment
  • Smart Energy
  • Smart IT & Communication
  • Smart Buildings
  • Smart Governance

 Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via de website en daar online een bedrijfsprofiel aanmaken. Op basis van de profielen ziet u ook wat andere deelnemers vragen en/of bieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken met hen inplannen. Voor aanvang van het evenement ontvangt u uw agenda met gesprekken. Op deze wijze haalt u het maximale uit uw beursbezoek. De geplande gesprekken duren telkens 30 minuten. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking.

Deelnemen?

De matchmaking vindt plaats op 20, 21 en 22 mei 2015 in New Delhi India. Inschrijven kan t/m 15 mei. De organiserende partijen dragen de kosten van het matchmaking evenement. U betaalt wel uw eigen reis en verblijfkosten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het matchmaking evenement? Bekijk de website of neem contact op met:

Enterprise Europe Network Nederland
Telefoon: 088 042 42 42
E-mail: info@enterpriseeuropenetwork.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.