Enterprise Europe Network - Nederland

AAL Forum 2015

Tijdens het jaarlijks forum van het Active and Assisted Living Programme , het AAL Forum in Gent, organiseert Enterprise Europe Network een matchmaking evenement om zorg instellingen, overheden, bedrijven, universiteiten en onderzoeksinstituten te ondersteunen bij het vinden van partners in Europa om innovaties en implementatie van technologieën op gebied van AAL te bevorderen. U kunt meedoen aan de matchmaking zonder de sessies van het forum te moeten missen. De matchmaking vindt vóór en na de forum sessies plaats.

Voor wie?

  • Organisaties en instellingen die AAL oplossingen toepassen in hun zorg omgeving.
  • Ontwikkelaars en distributeurs van AAL oplossingen.
  • Bedrijven die financiering zoeken voor (door)ontwikkeling van hun AAL technologie.
  • Investeerders met interesse in AAL technologie.
  • Onderzoekers en bedrijven die consortium partners zoeken voor bijvoorbeeld Europese subsidies op gebied van AAL (AAL call 2016, Horizon 2020).

Hoe werkt deze matchmaking?

Via de website www.b2match.eu/aalforum2015 kunt u zich aanmelden en ook een samenwerkingsprofiel maken. Op basis van onlineprofielen weet u wat de deelnemers vragen en/of te bieden hebben. Daarnaast kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken maken. Een dag voor het evenement ontvangt u uw schema met gesprekken. Op deze wijze haalt u het maximale uit uw bezoek.

Wanneer?

De 1-op-1 afspraken vinden plaats op 22, 23 en 24 september en duren 20 minuten. U kunt bij registratie aangeven op welke tijden u de gesprekken wilt voeren.

Belangrijke Data:

  • Registratie van deelnemers en invullen profielen: vóór 21 september.
  • Maken van afspraken: 1 tot 21 september.
  • Ontvangst agenda: 22 september.

Kosten:

De matchmaking is kosteloos maar het is wel noodzakelijk om een toegangsbewijs voor het AAL forum te hebben. U kunt zich hier www.aalforum.eu registreren voor deelname aan het forum.

Waar?

International Convention Center (ICC), Van Rysselberghedreef 2 bus 1, Citadelpark, 9000 Gent.

Meer informatie:

Michelle.lemmers@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.