Enterprise Europe Network - Nederland

Dankzij Enterprise Europe Network wordt Addventured een internationaal succes!

Het is niet de eerste keer dat de hulp van het MKB wordt ingeroepen om uitdagingen van grote bedrijven te helpen oplossen. Door slim combineren van expertises kunnen immers de meest uiteenlopende vraagstukken worden opgelost. Wel nieuw is het om het eerste contact via een digitaal platform te leggen zoals in het Addventured project van de KVK.

Een aantal grote bedrijven zoals Essent en AKZO kreeg de mogelijkheid om hun uitdagingen in een videopresentatie aan het MKB voor te leggen en via de chat vragen hierover te beantwoorden. Tijdens de Encounter op maandag 29 januari hebben de deelnemers elkaar vervolgens in levende lijve ontmoet.

Dankzij de inzet van Enterprise Europe Network waren ook buitenlandse bedrijven over het platform geïnformeerd. Een aantal meldde zich daadwerkelijk op de website, deed mee in de chat en werd voor de bijeenkomst in Rotterdam uitgenodigd. En helemaal in stijl, maakten zij gebruik van een Skype verbinding om zonder reistijd bij het event aanwezig te zijn. De I-pads waarop de verbinding was gemaakt werden tijdens de ronde-tafel-sessies op een standaard in de kring geplaatst zodat ook de buitenlandse deelnemers mee konden doen met de discussie.

Voor meer informatie kunt u contact opnement met Mariëlle Vermunt.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.