Enterprise Europe Network - Nederland

Passive house

PassiveHouse legt de nadruk op levenskwaliteit die samengaat met energiezuinig bouwen of renoveren. En comfort, dat vertaalt zich in een gezondere omgeving. Goed ventileren zorgt immers voor een goede luchtkwaliteit, goed isoleren maakt dan weer dat het overal aangenaam vertoeven is. Letterlijk meer ademruimte creëren dus. Comfort, dat is ook een comfortabel gevoel voor de toekomst. Energiezuinig bouwen betekent investeren in de toekomst.

De standhouders zijn even divers als specifiek, gaande van ontwerpers, uitvoerders, leveranciers, producenten, installateurs tot kenniscentra, onderzoeks- en financiële instellingen. Wat hen bindt, is dat ze allen oplossingen aanreiken voor energiezuinig (ver)bouwen, zij het via producten, technieken, onderzoek of financiering. Elk van hen kan gelinkt worden aan een of meerdere thema’s van de beurs: constructie, hernieuwbare energie, isolatie, luchtdichting, nieuwbouw, ontwerp, ramen & deuren, renovatie, tertiaire gebouwen, ventilatie, verlichting & apparaten en verwarming & koeling. Op die manier biedt PassiveHouse een totaalgamma aan.

Overzicht van de laatste trends en innovaties voor de professional:

Profdag incl. matchmaking:

Professionals kunnen tijdens de profdag (vrijdag 12 september) deelnemen aan een programma met lezingen en workshops die hen niet alleen de laatste trends en innovaties tonen, maar ook alle details geven over de nieuwste technieken en producten. Voor hen een kans om niet alleen hun kennis te vergroten, maar ook hun netwerken te verstevigen. Onder de deelnemers tellen we namelijk zowel architecten, fabrikanten en  studiebureaus als ingenieurs, installateurs, consulenten en deskundigen.

Vrijdag 12 september 2014
– professionele dag enkel toegankelijk voor vaklui
– van 9u30 tot 17u30

Gaat u hier uw samenwerkingspartner voor de toekomst ontmoeten?
NL-bedrijven en specialisten attenderen we graag op het EEN-matchmaking event tijdens deze beurs, alleen op 12 september! Informatie en aanmelden via de website https://www.b2match.eu/passivehouse2014 Aanmelden kan tot 10 september, meld u snel aan!

Support wordt u vanuit Nederland geboden door Dhr. Tom Reijn, tom.reijn@rvo.nl / 088 602 52 99.

Zaterdag 13 en zondag 14 september 2014
– bezoekersdagen
– van 10u00 tot 18u00

Locatie:
Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussel

 

 

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.