Enterprise Europe Network - Nederland

banner SPACE

Tijdens de internationale veebeurs SPACE in Rennes organiseren onze collega’s van de KvK in Bretagne (CCI Bretagne, Enterprise Europe Network Frankrijk) een internationale B2B matchmaking. De matchmaking vindt plaats op 17 en 18 september 2014 in de International Club (room 1) van 09:30-18:00.

Vanuit Enterprise Europe Network Nederland is Robert Dijkstra betrokken bij dit evenement. Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze internationale matchmaking, dan kun u hem benaderen per e-mail op robert.dijkstra@rvo.nl

Website voor meer info en registreren: http://www.b2match.eu/international-b2b-meetings-space2014 (Registratie is open tot 3 september 2014).

Flyer – International B2B Meetings – SPACE 2014 – EN

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.