Enterprise Europe Network - Nederland

banner_originalAnuga

Bent u werkzaam in de voedingsmiddelen branche en opzoek naar nieuwe commerciële zakenpartners? Kom dan op 13 en 14 oktober naar de internationale matchmaking tijdens de ANUGA in Keulen!

Onze Duitse Enterprise Europe Network collega’s organiseren deze tweedaagse matchmaking. U kunt gratis deelnemen aan de matchmaking (entreekosten voor de ANUGA zijn niet inbegrepen).

Hoe werkt het?

Via de website https://www.b2match.eu/anuga2015  kunt u zich aanmelden en een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Op basis van onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor het evenement ontvangt u uw schema met gesprekken. Op deze wijze haalt u het maximale uit uw beursbezoek. De geplande gesprekken duren circa 20 minuten. Zo kunt u op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële samenwerking.

Meer informatie:

Inschrijven kan tot 30 september op de website:
https://www.b2match.eu/anuga2015
Gesprekken aanvragen met andere deelnemers kan van 14 augustus tot 5 oktober.

De gesprekken vinden plaats op de stand van het Duitse Ministerie van voeding en agricultuur in Hal 10.2 Stand A048/C049

Mocht u een stand in hal 10 hebben, dan kunnen de gesprekken ook daar plaatsvinden. (Dit geldt alleen voor standhouders in hal 10!).

Website van de ANUGA: www.anuga.com

Contact:

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op:

Annemarie Destrée
annemarie.destree@rvo.nl

Mylène Mesters
mylene.mesters@rvo.nl

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.