Enterprise Europe Network - Nederland

banner_originalOcean Energy

Wilt u uw internationale netwerk in ocean energy uitbreiden of zoekt u zakelijke contacten in het buitenland? Kom dan naar het partnering evenement van Enterprise Europe Network (EEN) tijdens de International Conference on Ocean Energy (ICOE) van 23-25 februari in Edinburgh.

Bij ICOE ligt de focus op de industriële ontwikkeling van ocean energy. Enterprise Europe Network organiseert tijdens dit event 1-op-1-matchmakingbijeenkomsten voor deze sector. Bedrijven en organisaties die actief zijn in deze sector op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, testing, investering en commercialisering krijgen de gelegenheid om elkaar te ontmoeten om mogelijkheden voor business development en samenwerking te verkennen.

Informatie sessie ERA-Net Ocean Energy

Na het conferentie is er ook de gelegenheid om informatie te horen over onderzoek en innovatie mogelijkheden beschikbaar in het kader van het ERA-Net Ocean Energy: http://www.oceaneranet.eu/pages/home-5.html

Deze sessie is ook open voor mensen die niet aan het conferentie deelnemen.

Aanmelden matchmaking en conferentie

Aanmelden voor de matchmaking kan tot 19 februari op de volgende website: https://www.b2match.eu/ICOE2016

Om mee te kunnen doen aan de matchmaking moet u zijn aangemeld voor de ICOE-conferentie: https://www.livebuzzreg.co.uk/2016/icoe16/reg/.

Contact

Rebecca van Leeuwen-Jones
+31 88 602 22 40
rebecca.vanleeuwen@rvo.nl

Ocean energy

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.