Enterprise Europe Network - Nederland

co-organisers

Op 11 en 12 februari organiseerde EEN NL voor de 2e keer een internationaal matchmaking event op de BIOFACH. Deze beurs voor biologische voedingsmiddelen en natuurlijke cosmetica is toonaangevend in de wereld.

Deelnemers uit 24 landen deden mee aan het event. Ze kwamen behalve uit de EU ook uit India, Guatemala, Bolivia en Peru.

De  meeste deelnemers kwamen naar de zaal waar de B2B-meetings plaatsvonden, maar enkele deelnemers hadden ook een stand op de beurs en wilden hun gesprekspartner liever op de stand uitnodigen.

De deelnemende bedrijven hadden vooraf de mogelijkheid om andere deelnemers uit te nodigen voor een B2B-gesprek van ca. 20 minuten. In totaal zijn er 259 gesprekken geweest. Na afloop van de beurs hebben we een evaluatie uitgestuurd en de eerste resultaten zijn positief!

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.