Enterprise Europe Network - Nederland

Wenen banner
Bent u actief als inkoper van voedingsmiddelen (food+drinks) bij een groothandel of detailhandel én geïnteresseerd in producten uit Oostenrijk?

Meld u dan nu aan voor het b2b matchmaking event Marketplace Austria Food georganiseer door onze collega’s van de Austrian Federal Economic Chamber op 15 oktober in Wenen.

Belangrijke informatie:
Inkopers krijgen niet alleen een etentje aangeboden, maar ook de hotelkosten worden betaald (2 nachten in een 4* hotel incl. ontbijt in Wenen). Voorwaarde is wel dat u actief deelneemt aan het evenement door gesprekken via de website in te plannen en aanwezig te zijn op 15 oktober.
NB. Gesprekken met de andere deelnemers kunt u inplannen tot 30 september.

Deelnemen?
Heeft u als inkoper interesse en wilt u deelnemen aan dit event, laat het ons dan per mail weten VOOR 4 september 2014.
Contact: eenl@rvo.nl
Website: www.b2match.eu/food2014

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.