Enterprise Europe Network - Nederland

Horizon%202020

Op 17 september organiseren Fit for Health 2.0 en Health-NCP-Net 2.0 een partnering evenement in Brussel om u te helpen bij het vinden van projectpartners voor de 2016 Health calls in Horizon 2020. Dit partnering evenement is gelinkt aan de Open Info Day van de Europese Commissie (18 september) over “Health, Demographic Change and Wellbeing” (SC1).

De lancering van het nieuwe werkprogramma voor “Health, Demographic Change and Wellbeing” staat gepland voor oktober 2015 en de eerste deadline is in april 2016, dus dit is een interessante mogelijkheid om u te helpen bij het vinden van consortium partners.

Het grootste gedeelte van de dag is gereserveerd voor 1-op-1 gesprekken voor organisaties die geïnteresseerd zijn in dezelfde calls maar het programma geeft ook informatie over wat een consortium succesvol maakt en het geeft onderzoekers en ondernemers de mogelijkheid om hun project ideeën te pitchen in presentaties van 5 minuten.

Het evenement richt zich op verschillende organisaties en bedrijven (inclusief MKB), universiteiten, research organisaties in Europa en daarbuiten, die geïnteresseerd zijn om nieuwe project ideeën te bespreken en nieuwe partners te vinden voor de komende 2016 call voor SC1 in Horizon 2020.

Meer informatie en inschrijven: www.b2match.eu/HealthBE2015

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marleen van den Berg marleen.vandenberg@rvo.nl of Michelle Lemmers michelle.lemmers@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.