Enterprise Europe Network - Nederland

watercatalogus

China wordt geconfronteerd met grote uitdagingen op het gebied van water-, lucht- en bodemkwaliteit. De Chinese markt voor milieu- en watertechnologie groeit dan ook erg snel, zowel in termen als omvang als kwaliteit. Aan een groot deel van de marktvraag kan alleen worden voldaan door buitenlandse technologie en expertise. Gezien de vooraanstaande positie van de Nederlandse sector biedt de Chinese markt grote kansen voor het Nederlands bedrijfsleven. Echter, zaken doen op deze markt is niet eenvoudig, vanwege culturele verschillen, het belang van lokale contacten en verschillende verwachtingen ten aanzien van kwaliteitseisen en prijsniveau.  Om een goede ingang te bieden op de Chinese markt, organiseren diverse Nederlandse organisaties tezamen deelname aan de Aquatech China 2015 (www.aquatechtrade.com/china).

Deze handelsbeurs is de grootste beurs voor watertechnologie in China en vindt plaats van 10 t/m 12 juni in Shanghai. Organisator van de beurs is de Amsterdam RAI, in samenwerking met de lokale partner Shanghai CHC Expo Co., Ltd.

In het Holland Paviljoen zullen 12 Nederlandse bedrijven en instellingen zich presenteren. Het paviljoen wordt ondersteund door het Nederlandse postennetwerk in China, het Netherlands Water Partnership (NWP), branche organisatie Envaqua en Water Alliance. Aanvullend hierop zullen diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals een Holland Seminar, netwerkreceptie en matchmaking. De 1-op-1 matchmaking wordt georganiseerd door het Enterprise Europe Network (Shanghai Technology Transfer Exchange en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Meer informatie en deelname:

  • Aquatech China: Annelies Schenk, International Project Manager Aquatech China, email schenk@rai.nl
  • Deelname: Roeland Schuurman, Chief Representative van het Netherlands Business Support Office in Nanjing, email roeland@nbsonanjing.com
  • Enterprise Europe Network: Janine Kaya, EEN Liaison Officer water, email kaya@rvo.nl

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.