Enterprise Europe Network - Nederland

Op 3 en 4 april 2017 hebben EEN en Team Iris in samenwerking met EEN UK en Innovate UK een Brokerage Evenement Nanotech en Geavanceerde Materialen georganiseerd in Cambridge. In deze stad van 1 van de bekendste universiteiten ter wereld, stond samenwerking en innovatie centraal.

Uit de interesse voor het evenement, bleek dat kennisinstellingen en bedrijfsleven “ondanks” de Brexit graag blijven samenwerken met Britse partners. Nederland was vertegenwoordigd met 10 organisaties, die in totaal 60 geplande gesprekken voerden tijdens de matchmaking sessies die door het Enterprise Europe Network werden georganiseerd.

Bas Pulles, directeur Internationale Programma’s, die de Nederlandse delegatie leidde benadrukte dat het Verenigd Koninkrijk van oudsher een belangrijke handelspartner is en ook zal blijven in de toekomst, ondanks deze politiek turbulente tijden.

Op 3 april stond een bezoek aan het onderzoeksinstituut TWI centraal. Hier kregen de deelnemers de kans om kennis te nemen van de innovaties waaraan men werkt. De dag werd afgesloten met een diner in het Jesus College.

Het event was een opvolging van het succesvolle Anglo Dutch Brokerage Event dat vorig jaar werd georganiseerd bij RVO. Waarschijnlijk zal er volgend jaar weer een event in Den Haag worden georganiseerd.

Voor meer informatie kunt u de website van het event bekijken.

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.