Enterprise Europe Network - Nederland

Op 8 en 9 juni vond in Barcelona de 2e matchmaking editie plaats in het kader van de Free From Food Expo. Deze internationale beurs richt zich op alles wat te maken heeft met ‘vrij van’, denk aan gluten, lactose, etc.

De matchmaking werd dit keer georganiseerd in samenwerking met onze Netwerkpartner ACCIO – Catalonia Trade & Investment. Het aantal deelnemers was verdubbeld ten opzichte van de vorige editie: 153, tegenover 76 vorig jaar.

Zie www.b2match.eu/freefromfood2017  Deelnemers konden via de app andere bedrijven uitnodigen voor een B2B-gesprek en bedrijven konden de gesprekken ook op hun stand plannen. Dit leidde tot een optimale inzet van de matchmaking tool met 179 meetings!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemarie Destrée.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.