Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Rebuild Ukraine conferentie in Warschau Polen

14/11/2023 - 15/11/2023

Is uw organisatie internationaal actief in de energie, water, agrifood of gezondheidssector? En bent u benieuwd naar zakelijke kansen in het wederopbouw programma voor Oekraine?

Ga dan van 13 tot en met 15 november 2023 mee naar de NL Lounge op de Rebuild Ukraine conferentie in Warschau onder leiding van de gezant voor wederopbouw Oekraïne Roderick van Schreven. De conferentie biedt u de gelegenheid kennis op te doen van de geplande wederopbouw projecten en u komt in contact met belangrijke spelers uit Oekraïne.

De Rebuild Ukraine conferentie creëert een platform om overheidsinstanties, internationale financiële instellingen, bedrijfsleven en Oekraïense gemeenten samen te brengen. Het doel van de conferentie is om wederopbouwprojecten te presenteren en de verschillende partijen te verbinden. De conferentie wordt georganiseerd onder toezicht van de Oekraïense ministeries van Energie en van Gemeenschappen, Gebieden en Infrastructuurontwikkeling, het Oekraïense Staatsagentschap voor Infrastructuurherstel en -ontwikkeling, het Ministerie van Economische Ontwikkeling en Technologie van Polen, de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Oekraïne en centrale ministeries van EU-partnerlanden. De conferentie volgt op een succesvolle eerste editie in februari 2023.

Voor wie? 

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties die actief zijn in:

  • Energie
  • Water
  • Agrifood (tuinbouw, (bio)energie, zuivel/veehouderij, agrologistiek)
  • LSH

De aanwezigheid van zo’n 100 Oekraïense gemeenten en aantal ministeries geeft u daarbij een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen.

Op de beursvloer heeft Nederland een eigen NL Lounge. De Lounge dient als ontvangstruimte en informatie ruimte voor de Nederlandse deelnemers. U kunt hier uw gesprekspartners ontvangen en tijdens de missie zal hier de matchmaking plaatsvinden.

Op hoofdlijnen bestaat het programma uit de volgende onderdelen:

Deelname aan en bezoek van de Rebuild Ukraine Conferentie, en daarnaast

  • Netwerkreceptie (kick-off meeting)
  • Matchmaking
  • Netwerkevenement van de conferentie
  • Informatiesessie (op specifieke sectoren)

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
14/11/2023
End:
15/11/2023
Event Category:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://matchmaking-rebuild-ukraine.b2match.io/

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.