Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Precision Fair Matchmaking 2023

15/11/2023 - 16/11/2023

In samenwerking met Mikrocentrum, de organisator van de Precisiebeurs, nodigt het Enterprise Europe Network je uit voor de internationale matchmaking tijdens de Precisiebeurs 2023. Dit internationale evenement is gericht op de nieuwste ontwikkelingen in precisietechnologie en Big Science en daaraan gerelateerde onderzoekers, business partners, OEM’s, leveranciers en intermediairs.

De Precisiebeurs wordt georganiseerd op 15 en 16 november 2023 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch (Nederland). Dit tweedaagse evenement is de grootste ontmoetingsplaats in West-Europa voor Precisietechnologie en Big Science.

De conferentie richt zich op de belangrijkste onderwerpen en uitdagingen binnen deze sectoren. Het is een uitgelezen moment om relevante experts, partners of mogelijke klanten uit de Precisie technologie en Big Science netwerken te ontmoeten.

Waarom deelnemen aan een matchmaking?

Veel van de potentiële interessante nieuwe connecties tijdens een evenement ontstaan bij toeval. Maar hoe weet je welke interessante potentiële partners rondlopen op de beursvloer en tijdens de conferentie? En hoe kom je erachter of ze misschien op zoek zijn naar iemand zoals jij?

De B2B Matchmaking sessies bieden alle bezoekers, afgevaardigden én exposanten de mogelijkheid om zichzelf te presenteren en vooraf gesprekken met andere deelnemers te plannen. In 30 minuten durende vooraf geplande ontmoetingen op locatie en/of online ‘speeddate’ je met de andere deelnemers om er snel achter te komen wat je gemeen hebt.  De B2B Matchmaking ontmoetingen op locatie zijn gepland op woensdag 15 en donderdag 16 november 2023.

Wil je meer weten over de Matchmaking? Kijk dan op deze website. Al geïnteresseerd? Meld je dan aan via deze link!

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
15/11/2023
End:
16/11/2023
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://precision-fair-2023.b2match.io/

Venue

Brabant Hallen
Den Bosch, Netherlands + Google Map

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.