Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

MEDICA Healthcare Brokerage Event 2022 (periode 1 sept – 16 dec.)

01/09/2022 - 15/12/2022

Ter gelegenheid van MEDICA 2022 (14 – 17 november), de wereldwijde nr. 1 ontmoetingsplaats voor de medische sector, organiseert ZENIT GmbH samen met de Healthcare Sector Group van het Enterprise Europe Network (EEN) een internationaal Brokerage Event.

Het doel is ondernemingen, universiteiten en onderzoeksinstellingen te helpen bij het vinden van partners over de hele wereld voor productontwikkeling, productie- en licentieovereenkomsten, distributiepartnerschappen, onderzoekssamenwerking, joint ventures, financiering/investeringen, overheidsinkopers of andere vormen van partnerschap.

Dit internationale Healthcare Brokerage Event op de MEDICA beurs heeft een traditie van 20 jaar. In de afgelopen jaren had het brokerage-evenement altijd meer dan 350 deelnemers uit 40 landen met 700 vooraf geselecteerde en overeengekomen bijeenkomsten.

Na twee bijzondere “COVID-19”-jaren is de impact van de pandemie vandaag de dag nog steeds alledaags voor ons allemaal, vooral als we in de gezondheidssector werken. Sinds 2020 hebben we geleerd om “online” of “hybride” te werken. Dit jaar bieden we de hele duur van MEDICA 2022 fysieke vergaderdagen aan op onze stand. Voor degenen die niet kunnen reizen of vergaderingen ter plaatse kunnen boeken, bieden we de mogelijkheid om online te vergaderen tot 15 december 2022.

We willen je graag meer flexibiliteit geven om potentiële partners te ontmoeten, omdat we ons ervan bewust zijn dat niet iedereen MEDICA dit jaar zal kunnen bezoeken.

Daarnaast plannen we net als in 2021 webinars, presentaties, pitches en andere content voor je. Deze evenementen zijn nog in de planningsfase en je wordt via de website tijdig geïnformeerd of uitgenodigd voor deze aanvullende activiteiten.

Waarom deelnemen?

  • Gebruik het evenement om nieuwe bedrijven te starten
  • Ontmoet aanbieders van innovatieve technologieën uit heel Europa en daarbuiten
  • Kom in contact met potentiële partners voor toekomstige samenwerking
  • Leg grensoverschrijdende contacten voor langdurige zakelijke relaties
  • Vind nieuwe partners voor onderzoeksprojecten

Aanmelden kan tot 30 november 2022:
Ga naar deze website en meld u aan!
 MEDICA Healthcare Brokerage Event 2022 | Registration (b2match.io)

Kosten:
Er zijn kosten verbonden aan deelname (dit is exclusief het toegangsbewijs voor de MEDICA-beurs). U hebt het MEDICA-ticket alleen nodig als u de beurs gaat bezoeken en ter plaatse deelneemt aan het matchmaking event: https://www.medica-tradefair.com

Een overzicht van de kosten, afhankelijk van soort organisatie, vindt u hier: MEDICA Healthcare Brokerage Event 2022 – Welcome (b2match.io)
LET OP: Alle deelnemers die ons informeren over een samenwerking n.a.v dit b2b event en dit ook schriftelijk bevestigen, krijgen hun inschrijfgeld terug van de organisator van de b2b matchmaking.

Contact:
Neem voor vragen of meer informatie over dit event contact op met Tjwan Tan, tjwan.tan@rvo.nl 

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
01/09/2022
End:
15/12/2022
Event Tags:
, , ,

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.