Nederland

Loading Events

Nearshoring missie duurzame textiel, kleding en leerproductie Portugal

05/09/2022 - 07/09/2022

Modeontwerpers, kledingmerken, detaillisten in kleding, textiel, schoenen en tassen opgelet! Zoekt u een (duurzame) producent in Portugal? Neem dan in september deel aan deze ‘nearshoring’ missie.

De Nederlandse Ambassade in Lissabon organiseert samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en AEP (Associação Empresarial de Portugal / de Portugese Kamer van Koophandel en Industrie) een handelsmissie naar Porto op 5 -7 september.

De missie wordt gecombineerd met een bezoek aan de beurs ModTissimo, die geheel gewijd is aan de Textiel- en Mode industrie. Op basis van uw inkoopwensen maakt AEP voor u een aantal afspraken met leveranciers die u op de beurs gaat ontmoeten. Daarnaast staan op 6 en 7 september bedrijfsbezoeken gepland die u met een cluster van bedrijven kunt bezoeken.

Programma

Download het voorlopige programma (pdf, in het Engels).

Voorlopige agenda – Textile Trade mission

Omdat RVO en AEP deel uitmaken van het Enterprise Europe Network is het matchmakinggedeelte gratis. De beursorganisatie biedt de hotel accommodatie van 5-7 september gratis aan als u inkoper bent. Er kunnen maximaal 15 mensen mee.

Aanmelden

Meld u zich snel aan bij Remko Triezenberg van Enterprise Europe Network. Voor vragen over de missie bel 0611515419.

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Start:
05/09/2022
End:
07/09/2022
Event Tags:
, ,

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.