Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Kick off Programma Europe Ready Fryslân 2022

17/02/2022 @ 10:00 - 11:30

Hoe pak jij je kansen in Europa in 2022? Ook al zitten we weer in een lockdown, Europa is nog steeds dichtbij. Europe Ready Fryslân helpt jou op weg! Het programma voor 2022 staat klaar. Meld je nu aan voor de kick off om de eerste inspirerende sprekers te horen en mensen te ontmoeten die ook Europe Ready willen worden.

Save the date!

Donderdag 17 februari
10.00 – 11.30 uur
Online

Het programma van de kick off volgt begin februari. Meld je alvast aan om zeker te zijn van een digitale plek in the Europe Room via deze link

Kijk ook eens op www.europereadyfryslan.nl om de workshops van vorig jaar te bekijken. Ook in onze LinkedIn groep komt regelmatig interessant nieuws voorbij!

Tot 17 februari!

Met vriendelijke groet,

Gemeente Súdwest-Fryslân – Martin Fierant
Gemeente Leeuwarden – Frouke de Vries
Provincie Fryslân – Jan Slijkhuis
NHL Stenden Hogeschool – Jan van der West
Learning Hub Friesland – Frank Hiddink

Vanuit Enterprise Europe Network is Business Development Friesland hiervoor je aanspreekpunt
Waar ben je mee bezig?

Ben je al bezig met de ontwikkeling van een project, het schrijven van een plan of heb je een goed idee? Laat het ons vooral weten! Dan kunnen we met jouw vraag of idee de sessies heel concreet maken. Alle input is welkom. We horen het ook graag als je ideeën hebt om ons Europe Ready Netwerk uit te breiden, bijvoorbeeld met meer ondernemers. Stuur een mail naar info@europereadyfryslan.nl.

Europe Ready Community op LinkedIn

Met Europe Ready Fryslân willen we slagvaardig in het Europese veld opereren. Samen met onderwijsinstellingen, ondernemers en overheden in Fryslân willen we zoveel mogelijk kennis delen en elkaar ontmoeten. Offline en online. Wordt daarom ook lid van de LinkedIngroep Europe Ready Fryslân. Hier ontmoet je andere mensen, kun je vragen stellen, nieuws delen of suggesties doen. Neem je Europese perspectieven serieus en join the club!

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
17/02/2022
Time:
10:00 - 11:30
Event Tags:
Website:
https://europereadyfryslan.nl/

Venue

Online

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.