Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Handelsmissie agrifood en tuinbouw naar de Verenigde Arabische Emiraten en de Expo 2020 Dubai

21/02/2022 - 23/02/2022

Wilt u zakendoen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) op het gebied van agrifood of tuinbouw? Neem dan van 21 tot en met 23 februari 2022 deel aan de handelsmissie met de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (nader te bevestigen) naar de VAE (Dubai & Abu Dhabi) en de Expo 2020 Dubai.

Sinds oktober 2021 neemt Nederland deel aan de Expo 2020 in Dubai. Dit is de eerste wereldtentoonstelling in het Midden Oosten. Onder het motto: ‘Uniting Water, Energy and Food’, presenteert ons land zich in een uniek paviljoen aan de wereld. Rondom 20 februari vindt de ‘Food, Agriculture & Livelihoods’ week plaats op de Expo. Thema’s zoals tuinbouw en agrifood komen tijdens deze week uitgebreid aan bod.

Voor wie?
Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende sectoren:

  • Agri & Food
  • Tuinbouw en Uitgangsmaterialen

Meer informatie over deze missie vindt u op onze website.

Aanmelden: De uiterste aanmelddatum is vrijdag 21 januari 2022. Inschrijving inclusief deelname aan individuele matchmaking sluit vrijdag 14 januari. Heeft u de missie van 31 oktober – 4 november gemist? Kijk dan naar een korte impressie.
Kosten: Deelname kost € 950 per organisatie. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening en risico. Wij informeren u na 21 januari 2022 over uw reis en verblijf. Het maximum aantal personen voor deze handelsmissie is 40. Per organisatie kan zich (voorlopig) 1 deelnemer aanmelden.

Let op: op deze handelsmissie is een Covid-19-clausule van toepassing. Na 21 januari wordt u geïnformeerd of de missie plaatsvindt.

Meer informatie Heeft u nog vragen over deze missie? Neem dan contact op met Jos Hermsen, Projectmanager missies, E: jos.hermsen@rvo.nl of Karin Schipper, Projectmanager missies, E: karin.schipper@rvo.nl
Organisatie De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, de ambassade in Abu Dhabi en het consulaat-generaal in Dubai.

 

Meer informatie                           AANMELDEN

Share This Event

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.