Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

International Brokerage Event on Clean Hydrogen Partnership 2024 Call

30 January

International Brokerage Event on Clean Hydrogen Partnership 2024 Call wordt georganiseerd door de Scientific and Technological Research Council of Türkiye (TÜBİTAK) in samenwerking met de Sabancı Universiteit onder het “Turkije in Horizon 2020 Fase II” Technische Assistentieproject, medegefinancierd door de EU en de Republiek Turkije, en uitgevoerd wordt door het Ministerie van Industrie en Technologie van de Republiek Turkije binnen het kader van het Programma voor Concurrentiesectoren.

Het online evenement vindt op 30 januari 2024 plaats en wordt bijgewoond door hooggeplaatste functionarissen, biedt een uniek platform om in contact te komen met Turkse en Europese onderzoekers voor discussies en first-hand informatie over de Oproep Clean Hydrogen Partnership 2024, evenals een goede gelegenheid om netwerken uit te breiden en nieuwe partnerschappen aan te gaan.

Dit evenement gaat verder dan een informatiedag door sessies aan te bieden waarin deelnemers hun projectideeën kunnen presenteren, evenals één-op-één sessies. Met tutorial plenaire sessies, pitch-sessies en één-op-één vergaderingen biedt het evenement een unieke kans voor Turkse en Europese deelnemers om te ontdekken en te netwerken.

Naast netwerken biedt dit evenement waardevolle perspectieven om gezamenlijk voorstellen vorm te geven, consortia op te bouwen en gebruik te maken van de expertise van EC-functionarissen en internationale experts. Het evenement zal een reeks presentaties bevatten over mogelijke voorstellen, gevolgd door bilaterale vergaderingen tussen Turkse organisaties en hun Europese tegenhangers om mogelijkheden voor duurzame samenwerking en gezamenlijke projectontwikkeling te verkennen.

Deelnemers moeten hun samenwerkingsprofielen en interesses online registreren, wat bilaterale vergaderingen vergemakkelijkt via B2Match.

Doe mee aan dit evenement, presenteer uw toekomstige projecten en ontmoet potentiële partners in online vergaderingen!

BELANGRIJKE OPMERKING: Dit evenement is volledig kosteloos en het enige wat u hoeft te doen is u registreren en uw eigen profiel aanmaken om anderen in staat te stellen uw profiel te zien en contact met u op te nemen.

Onderwerpen die centraal staan tijdens het evenement:

  • Renewable Hydrogen Production

  • Hydrogen Storage And Distribution

  • Hydrogen End Uses: Transport Applications

  • Hydrogen End Uses: Clean Heat And Power

  • Cross Cutting

  • Large-scale Hydrogen Valley

  • Small-scale Hydrogen Valley

Share This Event

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.