Enterprise Europe Network - Nederland

Loading Events

Health Innovation Euregion

25 June @ 08:00 - 17:00

Onder het mom van ‘leren van elkaar door ervaringen te delen’ wordt een bonte mix van mensen bij elkaar gebracht: startende én ervaren ondernemers, ambitieuze wetenschappers met al dan niet concrete valorisatieplannen, relevante instanties en partijen, investeerders en andere ‘hulptroepen’.

In 2024 organiseren Medtronic, Medace, LifetecZONe, de gemeente Maastricht, LIOF, Brightlands en Rabobank de tweede editie van het Health Innovation Euregion Event voor iedereen die innovatie in de gezondheidszorg en levenswetenschappen ondersteunt. Uit ervaring weten we dat het veel beter en gemakkelijker is om veelbelovende ideeën en ambitieuze doelen te realiseren als je er samen aan werkt. En als je in contact komt met de juiste mensen en groepen, als je weet wie je voor wat moet benaderen en als je de beste routes kent voor de paden die bij jou passen. Daarom organiseren we Health Innovation Euregion 2024, waarin we beginnende en meer gevestigde ondernemers en wetenschappers in contact brengen met relevante autoriteiten en organisaties, met investeerders, en met ervaren ondernemers en andere partijen die kunnen helpen. Zodat ze elkaar kunnen ontmoeten, samenwerken, goede en slechte ervaringen kunnen delen, van en met elkaar kunnen leren, en meer. Voor meer informatie zie de website van Brightlands.

Ontmoet doelgericht andere deelnemers door je aan te melden voor de Matchmaking tijdens het evenement. Via het online platform kan je van tevoren kijken wie er aanwezig zal zijn en kan je afspraken van 20 minuten inplannen. Tijdens het evenement krijg je een tafel in een aparte ruimte toegewezen zodat je rustig met elkaar kan spreken.

Wat kan je uit dit evenement halen?

  • Publiceer en toon uw producten, projecten, diensten of zakelijke behoeften aan de deelnemers van het evenement.
  • Initiëer en regel veelbelovende vooraf geplande 1-op-1 ontmoetingen tijdens het evenement.
  • Genereer nieuwe leads en ontmoet nieuwe contacten op een tijd- en kostenefficiënte manier.

Blijf uw concurrenten een stap voor door gezien en zichtbaar aanwezig te zijn op het evenement. We hopen u te ontmoeten bij de B2B-matchmaking tijdens de Health Innovation Euregion 2024!

Share This Event

2665028
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Details

Date:
25 June
Time:
08:00 - 17:00
Event Category:
Event Tags:
,
Website:
https://health-innovation-euregion-2024.b2match.io/

Venue

MECC Maastricht
Forum 100
Maastricht, 6229 GV Netherlands

Organizer

LIOF

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.