Enterprise Europe Network - Nederland

Enterprise Europe Network Nederland (EEN) heeft in Den Haag versterking gekregen van Rebecca van Leeuwen  en Mohini Keunen. Hieronder stellen zij zich aan u voor:

Mohini-cvfotoGraag stel ik mij voor, Mohini Keunen, als nieuwe collega in het EEN NL team vanaf begin 2016. Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn bij RVO, vind ik het leuk me verder te kunnen verdiepen op internationaal gebied. Als EEN adviseur ben ik werkzaam binnen meerdere sectoren. Ik hoop met mijn activiteiten bedrijven met elkaar te verbinden, snel een overzicht te krijgen en de kracht van het netwerk te vergroten. Contact: Mohini.Keunen@rvo.nl of 088-6022708.

 

Photo RebeccaMijn naam is Rebecca van Leeuwen-Jones en ben vanaf januari 2016 bij het Enterprise Europe Network Team aangesloten als Liaison voor Energie, samen met Kees Mokveld. Ik combineer mijn rol bij EEN met mijn werk bij Energie Innovatie, waarbij ik vooral nuttige links zie met ERA-Netten en ERA-Net Co-Funds. Ik ben ook o.a. betrokken bij biomassa, ocean energy en geothermie. Internationaal netwerken zit in mijn bloed. Ik ben ongeveer 20 jaar actief voor RVO op het terrein van internationale samenwerking en heb recentelijk samenwerkingsprojecten uitgevoerd in Algerije, Oekraïne en India. Dit op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. De laatste 3 jaar heb ik tevens een EU Intelligent Energy Europe project geleid over energiebesparing labeling van apparaten (Yearly Appliance Energy Cost Indication (YAECI)).  Ik ben ook werkzaam in de netwerken van het IEA en EnR. Mocht u als MKBer internationale ambities hebben op het gebied van energie, dan kunt u contact met mij opnemen: Rebecca.vanleeuwen@rvo.nl of 088-6022240.

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.