Enterprise Europe Network - Nederland

 

Eurostars Summer Event3june

Op woensdagmiddag 3 juni 2015 organiseren RVO en EEN het eerste Eurostars Zomerevenement in de Amsterdam Arena. Eurostars is een internationaal samenwerkingsprogramma van 34 landen voor marktgerichte R&D projecten. Het Zomerevenement is bedoeld om het MKB en kennisinstellingen te voorzien van de juiste informatie en buitenlandse partners om in de eerstvolgende Eurostars calls de best mogelijke projectvoorstellen in te dienen.

In het plenaire gedeelte van het programma zullen alle goedgekeurde projecten uit de eerste 2 calls worden gefeliciteerd door het ministerie van Economische Zaken. Daarnaast zullen bedrijven hun kennis en ervaring met het programma delen met collega’s uit hun sector. Wie nieuwe Eurostars voorstellen in voorbereiding heeft kan gebruik maken van de matchmaking met buitenlandse organisaties. Het evenement eindigt met een netwerkborrel waar u verder kunt bouwen aan nieuwe consortia of uw projectidee kunt bespreken met vertegenwoordigers van de verschillende nationale Eurostars kantoren.

Het evenement is bedoeld voor iedereen die meer van Eurostars wil weten, maar het programma biedt met name ruimte aan bedrijven en instellingen die aan nieuwe projectvoorstellen en consortia willen bouwen. Hiervoor is de matchmaking opgezet. Er zijn meerdere landen waar het event specifiek wordt gepromoot, zoals Denemarken, Noorwegen, Zweden, UK, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Turkije, Zuid-Korea en Oostenrijk. Natuurlijk zijn deelnemers uit andere Eurostars landen ook welkom. Organisaties uit alle technologiegebieden kunnen deelnemen aan het evenement, maar de focus van de deelsessies zal liggen op Life Sciences / biotechnologie, ICT /elektronica en industriële productieprocessen/transport.

Meer gedetailleerde informatie, waaronder het programma van de dag is te vinden op de RVO website of voor de  Engelstalige versie. Op deze webpagina’s kunt u zich tevens registreren en uw profiel voor de matchmaking uploaden.

Voor vragen kunt u terecht bij Arnold Meijer arnold.meijer@rvo.nl  088 602 2582 of Michelle Lemmers michelle.lemmers@rvo.nl 088 602 1647.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.