Enterprise Europe Network - Nederland

sectorschets-e-health-uk

De Britse National Health Service, de zorgverleners van 90% van de 64 miljoen Britten, heeft het moeilijk. Een begrotingstekort van £30 miljard, onacceptabel lange wachttijden en ziekenhuisbedden die worden bezet door gezonde mensen. Om het tij de laten keren voor de tobbende zorg-gigant, heeft de overheid in een 5-jarige plan hun oplossing aangekondigd: Digitalisering van de gezondheidszorg.

Het toepassen van E-Health oplossingen en het implementeren van een digitale standaard zou de NHS kunnen redden. Met grootschalig projecten en overheidsinitiatieven worden alle publieke zorgaanbieders gemotiveerd om E-Health in de breedste zin toe te passen voor zowel de behandeling en voorkoming van medische problemen bij patiënten, alsmede het managen van hun systemen. Vanaf 2020 moet de NHS tevens totaal “papierloos” zijn.

Het NBSO Manchester heeft een sectorschets opgesteld over E-Health in het VK. In deze sectorschets komen de verschillende sub-sectoren, NHS prioriteiten en kansen voor Nederlandse bedrijven uitgebreid aan bod.

De Executive Summary leest u hier: http://bit.ly/eHealthVK

Het volledige rapport (20 paginas) kunt u gratis aanvragen via info@nbso-manchester.co.uk

Meer weten over de praktijk van het zakendoen in deze sector? Kom dan op 5 oktober naar de Regardz WTC in Arnhem waar onze experts aanwezig zijn. Klik hier voor meer informatie: http://www.nbso-stuttgart.de/nl/klaar-voor-de-medica/

 

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.