Enterprise Europe Network - Nederland

WEBBANNER_MIDEST_EEN

Het Enterprise Europe Network organiseert in samenwerking met Reed Expositions France op 4 tot en met 7 november 2014 voor de vierde keer een Matchmaking Event tijdens de beurs MIDEST in Parijs.

MIDEST is een van de belangrijkste industriële beurzen van Europa. In 2013 namen meer dan 1.700 standhouders en meer dan 42.000 bezoekers aan de beurs deel.

Bijna 80 bedrijven uit 18 verschillende landen hebben zich al voor het evenement aangemeld en vele bedrijven zullen dit in de komende dagen en weken nog doen.

Onder de deelnemers aan het Matchmaking Event bevinden zich grote namen zoals ETA, AISIN Europe, Aro Welding Technologies, TUC Rail, Sogerma and Magotteaux International.

Meer informatie vindt u hier op de Matchmaking site van Midest. Aanmelden is op dezelfde website mogelijk. Informatie betreffende MIDEST en de sectoren van de beurs vindt u op de website van MIDEST.

Deel dit artikel via uw kanalen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

ook Interessant:

Succesverhaal – Untire – meer energie bij kanker

Kanker gerelateerde vermoeidheid (CRF) treft miljoenen kankerpatiënten en overlevenden. Nu is er een mobiele app, Untire, beschikbaar als een stap-voor-stap gids om de onophoudelijke vermoeidheid veroorzaakt door kanker en de bijbehorende behandelingen te verminderen en te helpen energie en levenskwaliteit terug te krijgen.

Succesverhaal – Illuxtron

Hoe kun je zakenpartners vinden met hulp van het Enterprise Europe Network? EEN partner Impuls Zeeland en Illuxtron hebben hier een mooie video over gemaakt.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we een zo optimaal functionerende website voor u kunnen maken.